HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθλητικές εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής στα Καλάβρυτα

Αθλητικές εκδηλώσεις με αγώνα ποδοσφαίρου και μπασκετ είχαμε χθες Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής στο Καλα...

Αθλητικές εκδηλώσεις με αγώνα ποδοσφαίρου και μπασκετ είχαμε χθες Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής στο Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Το μέσημέρι μικτή ομάδα Καλαβρύτων και Σκεπαστού, αγωνίστηκαν με την ομάδα των Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων. Ένας αγώνας που έληξε με 2-2, αλλά η σημασία του συμβολική 
Το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Καλαβρύτων υποδέχθηκε την ομάδα "Κένταυρος" Πάτρας στο κλειστό γυμναστήριο με νικήτρια την ομάδα της Πάτρας.
Κια στους δύο αγώνες κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και με την ολοκλήρωσή τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων έδωσε μετάλλια και διπλώματα στους συμμετέχοντες.
Παραβρέθηκαν μετάξύ άλλων, ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ.Καλαβρύτων κ. Σατολιάς, οι Αντιδήμαρχοι Καούρης και Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Κ.Π.Νεοαλάις και Άθλησης κ. Φλογεράς, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων κ. Βαρβιτσιώτης και άλλοι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.