HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεχίζει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Σε μια μαγική βραδιά στο Καραϊσκάκη, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε με 1-0 του Ερυθρού Αστέρα, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του...

Σε μια μαγική βραδιά στο Καραϊσκάκη, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε με 1-0 του Ερυθρού Αστέρα, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 88’ και προκρίθηκε ως τρίτος στον όμιλό του στους «32» του Europa League.
Οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν μια μεγάλη μάχη με τους Σέρβους, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να πιστεύουν στη νίκη – πρόκριση και τελικά δικαιώθηκαν στο 88’, πανηγυρίζοντας μαζί με τους φιλάθλους τους μια τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μια πρόκριση, που χαρίζει πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, στη μάχη που δίνει για την 15η θέση στην βαθμολογία της UEFA. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο, κάνοντας περήφανους όλους τους Ελληνες.
Οι Πειραιώτες κοίταξαν στα μάτια τα μεγαθήρια του ομίλου, Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ, κέρδισαν τον Ερυθρό Αστέρα στο κρίσιμο παιχνίδι και με τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν απέδειξαν ότι ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είναι έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.
Στο αποψινό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός δεν… λύγισε ούτε από την πίεση του αποτελέσματος, ούτε από την ατυχία. Τα έδωσε όλα και στο 88’ βρήκε το γκολ της λύτρωσης από το σημείο του πέναλτι με τον Ελ Αραμπί. Ένα γκολ από τον Μαροκινό, το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, την τρίτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στους «32» του Europa League.
Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τους ομίλους του Champions League με 4 πόντους, αφήνοντας τον Ερυθρό Αστέρα στους 3, ενώ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πέρασαν οι Μπάγερν Μονάχου (18 π.) και Τότεναμ (10π).
Ο Ολυμπιακός πλέον αφήνει πίσω του τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και επικεντρώνεται στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι συνθέσεις
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Καμαρά (61’ Γκερέρο), Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας (71’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (90′ Μπενζιά).

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόριαν, Ρόντιτς (82’ Ζάντερ), Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς Γκόμπελιτς, Πέτροβιτς, Ίβανιτς, Μάριν, Βουκάνοβιτς (65’ Μποάκιε), Ματέο Γκαρσία, Τομανέ (58’ Φαν Λα Πάρα).
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.