HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοινωνικό μέρισμα: 700 ευρώ… όσοι το πάρουν! Ποια τα κριτήρια

Περίπου 200.000 νοικοκυριά που ανήκουν στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες θα είναι οι δικαιούχοι της έκτακτης ενίσχυσης που θα καταβάλε...

Περίπου 200.000 νοικοκυριά που ανήκουν στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες θα είναι οι δικαιούχοι της έκτακτης ενίσχυσης που θα καταβάλει η κυβέρνηση πριν από τα Χριστούγεννα, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που θα λάβει κάθε δικαιούχος θα είναι πέριξ των 700 ευρώ. Ακόμη πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί το τελικό πόσο, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες και αφού προηγηθούν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις με τους δανειστές. Όπως όμως όλα δείχνουν θα κινηθεί, το συνολικό ποσό πέριξ των 150 εκατ. ευρώ.
Τα πάντα ωστόσο θα τα ξεκαθαρίσει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά από το Eurogroup της προσεχούς Τετάρτης με την πιθανότερη ημέρα των ανακοινώσεων την προσεχή Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.