Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα στα σημεία για τα Καλάβρυτα στο "Α. Κάνιστρας" από τον Άρη με 1-0

Μία "στραβοκλωτσιά" έκρινε την σημερινή αναμέτρηση στο ενωσιακό στάδιο "Ανδρέας Κάνιστρας" της Πάτρας ανάμεσα στον Α...

Μία "στραβοκλωτσιά" έκρινε την σημερινή αναμέτρηση στο ενωσιακό στάδιο "Ανδρέας Κάνιστρας" της Πάτρας ανάμεσα στον ΑΡΗ Πατρών και την Α.Ε.Καλαβρύτων. Μια σέντρα στο 16΄ του Μιχαλόπουλου για του γηπεδούχους που η μπάλα πήρε περίεργη πορεία και κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Παπαδημητρόπουλου.
Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη χωρίς μεγάλες φάσεις αλλά με δυνατές μονομαχίες. Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά και έχασε μια καλή, διπλή ευκαιρία στο 7΄, με τον Παπαδημητρόπουλο να βάζει "στοπ" και στις δυο προσπάθειες των γηπεδούχων. 
Στο 16΄ήρθε το ανέλπιστο τέρμα για τον ΑΡΗ δίνοντάς του την ευκαιρία να διαχειριστεί από θέση ισχύος το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα ήταν πιό ανεβασμένα και απειλητικά και στο 63΄έχασαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν σε μπαλιά ακριβείας του Βρεττού, ο Τζιαντομένικο που κινήθηκε σε θέση φορ, βρέθηκε μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει.
Όσο περνούσε ο χρόνος τα Καλάβρυτα ανέβαζαν την πίεση αλλά στο 83΄με τον Κωστή Βλάχο να έχει κάνει και τις 4 αλλαγές, τραυματίστηκε ο Βρεττός μένοντας η ομάδα με 10 παίκτες.
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Οικονόμου βρήκε νικήτρια την ομάδα του ΑΡΗ.
Συνθέσεις:
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Νταφογιάννης, Λάτσης, Κωνσταντόπουλος, Καλογερόπουλος, Ραμόπουλος (88’ Φαρδέλλας), Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος (92’ Σαντίκου), Μητρόπουλος, Γκολφίνος.

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (79’ Μενύχτας), Κοσκινάς (46’ Γιαννόπουλος), Τζιαντομένικο (79’ Γκλαβάς), Ασπρούκος, Σ. Τσαβαλάς, Ανδρεόπουλος (72’ Γ. Τσαβαλάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.