HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στα Καλάβρυτα

Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στα Καλάβρυτα από το ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΔΑ ALZHEIMER του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟ...

Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στα Καλάβρυτα από το ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΔΑ ALZHEIMER του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων και την εταιρεία ΜΕΓΑ

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ.Ιερωνύμου του Β΄ ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer.
Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας.
Την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019 η δράση θα βρεθεί στα Καλάβρυτα, όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»,  ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.
Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:
Τρίτη 03 Δεκεμβρίου  2019 
  19:30 Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer
Θα ακολουθήσουν δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών) 

Χώρος διεξαγωγής: Kalavrita Canyon Hotel
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως & Σκαλτσά, Καλάβρυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.