Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Α.Σ ΑμεΑ Ήφαιστος - Μέρα γιορτής - γιορτή αποδοχής!

Το Α. Σ ΑμεΑ Ήφαιστος στις 26 Νοεμβρίου συνδιοργάνωσε με την ESN UOPA εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας. Η εκδήλωση εξελίχτ...

Το Α. Σ ΑμεΑ Ήφαιστος στις 26 Νοεμβρίου συνδιοργάνωσε με την ESN UOPA εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας. Η εκδήλωση εξελίχτηκε σε γιορτή με αυθόρμητο παιχνίδι και πολύ γέλιο. Έλληνες και ξένοι ανάπηροι και μη, κωφοί και ακούοντες ένωσαν τη θετική τους αύρα και απέδειξαν πως όλοι μαζί μπορούμε να περάσουμε μοναδικά! 
Το Α. Σ ΑμεΑ Ήφαιστος, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί για την παρουσία του τον κόσμο, τα μέλη του Σωματείου που πάντα στηρίζουν τις δράσεις του, την εκπρόσωπο του ΚΕΛΝΟ, που παρείχε και μετάφραση στη νοηματική, τον κύριο Πράσινο Γιώργο, διευθύνοντα του MOXY PATRA MARINA, τον κύριο Τάσο Χρυσανθόπουλο εκ μέρους του Προμηθέα! Και φυσικά το Δήμο Πατρέων για την έγκριση της εκδήλωσης και βοήθεια στη μεταφορά και το Δίηχο που επιμελήθηκε τον ήχο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.