Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Σκεπαστό τιμά τον Άγιο Ανδρέα με Αρχιερατικό Εσπερινό και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ν...

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός Σκεπαστού Καλαβρύτων.
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 7:00' μ.μ. θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ΄Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου
Ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην μνήμη του Αγίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κοζάνης κ. Παύλου.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της Ιράς Εικόνας του Αγίου στους δρόμους του Σκεπαστού, συνοδευόμενη από φουστανελοφόρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού υπό των ήχων της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.