HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Την Τρίτη (26.11) επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη αντιπροσωπεία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μ...

Την Τρίτη (26.11) επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη αντιπροσωπεία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Κώστα Γιαννόπουλο. 
Στην συνάντηση συζητήθηκε η από κοινού προώθηση και υποστήριξη της κοινωνικής φροντίδας, αλληλεγγύης, προαγωγής υγείας των παιδιών, τόσο στο πεδίο της παρέμβασης, όσο και της προστασίας. Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι η Περιφέρεια θα προχωρήσει σε μια σειρά από συντονισμένες ενέργειες, με στόχο την άμεση υποστήριξη των παιδιών, (προγράμματα προληπτικής ιατρικής, διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες, παρεμβάσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης μαθητών πρώτης σχολικής ηλικίας για τους κινδύνους που εγκυμονεί η απομάκρυνση από την οικογένεια (εξαφανίσεις) και την ενδοσχολικη βία κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.