Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Περιφερειάρχης στα Καλάβρυτα - Εφ' όλης της ύλης ενημέρωση για όλα τα ζητήματα των Καλαβρύτων

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης μαζί με τους συνεργάτες του γι...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης μαζί με τους συνεργάτες του για να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Καλαβρύτων.
Το Περιφερειάρχη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Νασιώτης, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των παρατάξεων.
Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου για περισσότερο από 2 ώρες, ο κ. Φαρμάκης, ενημερώθηκε επιστάμενος για όλα τα ζητήματα και προβλήματα.
Ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα ζητήματα με έμφαση στο οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων, το Χιονοδρομικό, το αρδευτικό Σειρών - Τριποτάμων, την αξιοποίηση του Αρίσταρχου, τα ζητήματα Κλειτορίας, Δάφνης και Αροανίας και τον συντονισμό για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την επανάσταση, την ολοκλήρωση του νέου Δημαρχείου (σε νεότερη ενημέρωση θα δείτε βίντεο με τις τοποθετήσεις)
Ο κ. Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε οτι θα δεί όλα τα ζητήματα με ρεαλισμό αλλά και με θέληση και συνεργασία. 
Στην σύσκεψη τοποθετήθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ. Θεοχάρης, κ. Τσενές και κ. Ζυγούρας (εκπροσωπώντας τον κ. Λαζουρά) ο Αντιδήμαρχος κ. Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος του κέντρου παιδιού νεολαίας και άθλησης κ. Φλογεράς, ο Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών κ. Κουτρουλάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σκεπαστού κ. Μπάλιος.
Με το πέρας της σύσκεψης ο κ. Παπαδόπουλος πρόσφερε μια Εικόνα του Αγίου Αλεξίου, πολιούχου των Καλαβρύτων, εκ μέρους του Ηγουμένου της ιστορικής Μονής Αγίας Λαύρας, π. Ευσεβίου μαζί με λεύκωμα και αναμνηστικά εκ μέρους του Δήμου, στο Περιφερειάρχη και στο επιτελείο του και μετέβησαν όλοι μαζί στο υπο κατασκευή νέο Δημαρχείο.
Σε λίγο βίντεο με όλες τις τοποθετήσεις 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.