Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά έφτασε λίγο μετά τις 2:30μμ στο Δημ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά έφτασε λίγο μετά τις 2:30μμ στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος.
Σε εγκάρδιο κλήμα, ακολούθησε ενημέρωση από των Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο για τα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικά η τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικά ο Δήμος Καλαβρύτων
Ο κ. Παπαδόπουλος, εστίασε την ενημέρωση, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την εθνική παλιγγενεσία, στα προβλήματα των τεχνικών υπηρεσιών των δήμων, στην αδικία της κατανομής του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης για τον ορεινό μας δήμο, στις αγκυλώσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει οι δήμος σχετικά με την λειτουργία και την χρηματοδότηση της Α.Ε. χιονοδρομικό, κ.αλ.
Ενημέρωση για τα προβλήματα του κτηνοτροφικού και συνεταιριστικού κλάδου, έκανε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων και πρόεδρος της νέας Πασεγες, κ. Παύλος Σατολιάς.
Παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, οι αντιδήμαρχοι Καούρης και Λιακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ζησιμόπουλος, Βασιλόπουλος, Σαμαρτζόπουλος και Τζόβολος, ο πρόεδρος του τοπικού Καλαβρύτων κ. Μενούνος.
Η κ. Γεννηματά συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος κ. Παύλο Χρηστίδη και τους πολιτευτές Σκαρδάμη και Σολωμού. 
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε την χαρά της που βρέθηκε για άλλη μια φορά στον τόπο μας και θα εξετάσει διεξοδικά και θεσμικά όλα τα προβλήματα.
Η κ. Γεννηματά αναχώρησε για την Πάτρα, όπου θα παρευρεθεί στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ στο ξενοδοχείο Βυζαντινό.
Εκεί θα έχει συναντήσεις με τοπικά στελέχη ενόψει του προσεχούς συνεδρίου.
Η επίσκεψη αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον με δεδομένο ότι στην Αχαΐα έχει σχηματιστεί ισχυρή τάση στελεχών που δημοσίως τάσσονται υπέρ της επανασυσπείρωσης του χώρου υπό το όνομα και τα εμβλήματα του ΠΑΣΟΚ, κάτι που η πρόεδρος αποκηρύσσει ρητά και επίμονα.
Σταθερό ζητούμενο, παραλλήλως, είναι η ευθυγράμμιση με το «λόμπι» των στελεχών που πρόσκεινται στον Γιώργο Παπανδρέου.
Στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ συμμετέχουν στελέχη από Αχαία, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.