Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα αποτελέσματα του πρώτου έτους λειτουργίας της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Τo Α΄ και το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων ολοκλήρωσαν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους, με θετικά αποτελέσματ...

Τo Α΄ και το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων ολοκλήρωσαν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους, με θετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την τροχονομική αστυνόμευση του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού και της συνολικής αναβάθμισης του επίπεδου της οδικής ασφάλειας στην Αιτωλοακαρνανία.
Οι αστυνομικοί των δύο Υπηρεσιών Τροχαίας, αστυνομεύουν το οδικό δίκτυο της Ιόνιας Οδού, από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου μέχρι και τον κόμβο Άρτας.
Σε ότι αφορά τα τροχαία ατυχήματα και οι δύο υπηρεσίες κατέγραψαν συνολικά στον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και εννέα τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό.
Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς των Α΄ και Β΄ Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων 11.176 παραβάσεις, με τις περισσότερες να αφορούν τις χαρακτηρισμένες ως «επικίνδυνες», που αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

Υπερβολική Ταχύτητα: 5.021,
Παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων (φορτηγά, δημοσίας χρήσης επιβατηγά(ταξί), λεωφορεία):2.730
Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης:103
Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: 827
Μη χρήση προστατευτικού κράνους: 31
Λοιπές: 2.464

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.