HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε συνεχή τηλεοπτική σύνδεση τα Καλάβρυτα με LEPANTO TV και ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Δυτικής Ελλάδας "LEPANTO-TV"  εκτός από τη μεγάλη δυναμική που έχει αναπτυχθεί στην Πάτρα και την ευρ...

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Δυτικής Ελλάδας "LEPANTO-TV"  εκτός από τη μεγάλη δυναμική που έχει αναπτυχθεί στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, δίνει φωνή σε ολόκληρη την Αχαΐα με ζωντανές συνδέσεις. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού (9-10μμ) θα βλέπετε όλες τις ειδήσεις από τα Καλάβρυτα και την ορεινή Αχαΐα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή σε ζωντανή σύνδεση με ανταποκριτή, τον δημοσιογράφο του kalavrytanews.com και της Εφημερίδας "Ώρα των Καλαβρύτων". Σύντομα θα δημιουργηθεί και στούντιο στα Καλάβρυτα για περισσότερη και καλύτερη ενημέρωση, πάντα με την εγκυρότητα και την ποιότητα του μοναδικού μέσου ενημέρωσης με έδρα τα Καλάβρυτα, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και την ΏΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" και την εγκυρότητα, την τεχνογνωσία και την δυναμική ενός μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου της Δυτικής Ελλάδας το LEPANTO

Σε σχετική ανακοίνωση του, ο τηλεοπτικός σταθμός LEPANTO τονίζει: 
"Πλέον οι συνδέσεις μας με όλους τους νομούς της Δυτικής Ελλάδας θα είναι καθημερινές!
Εκτός από τη μεγάλη δυναμική που έχει αναπτυχθεί στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, όλη η Αχαΐα μπαίνει στο "παιχνίδι".
Τα ορεινά της με το Νίκο Κυριαζή (Καλάβρυτα News και εφ. "Ώρα των Καλαβρύτων") και τα Δυτικά της, με συνεργασία που θα ανακοινωθεί εντός ολίγου.
Η Ηλεία εντάσσεται ευρύτατα στο καθημερινό μας πρόγραμμά. Η Άννα Αγγελίδου (εφ. "Πρώτη") μας μεταφέρει στον παλμό των γεγονότων.
Για την Αιτωλοακαρνανία, το δεύτερο σπίτι μας, τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Εκεί σε μόνιμη βάση η Βάσω Βήττα μας ενημερώνει για τα σημαντικότερα θέματα!
Στα δικά μας, Δ. Αβραμίδης, Γ. Γεωργόπουλος, Κ. Παλαιολόγου και Π. Κόγκος σταθερά στην πρώτη γραμμή!
Συμπαγής και η ομάδα των τεχνικών με Ν. Πάσχο, Άγγ. Δεμιράλη, Τ. Σχοινά και Ά. Γαλιατσάτο.
Αναμένονται νεότερα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.