HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος

Τον Δήμο Καλαβρύτων επέλεξε   για να ξεκινήσει τις ενημερωτικές του συναντήσεις  στους Δήμους του νομού, ο  Αντιπεριφερειάρχης  Αχαΐας  ...

Τον Δήμο Καλαβρύτων επέλεξε   για να ξεκινήσει τις ενημερωτικές του συναντήσεις  στους Δήμους του νομού, ο  Αντιπεριφερειάρχης  Αχαΐας  κ. Χαράλαμπος  Μπονάνος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Φλωράτο. 
Η  σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε  στο γραφείο  Δημάρχου  και  συμμετείχαν  ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος , Αντιδημάρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Πρόεδροι Κοινοτήτων και ο Διευθυντής των Υπηρεσιών του Δήμου Καλαβρύτων κ. Κωνσταντίνος Παυλόπουλος. 
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν επείγοντα θέματα οδοποιίας και αντιπλημμυρικών έργων. 
Η σύσκεψη που έγινε σε άψογο κλίμα συνεργασίας, έκλεισε με τις επισημάνσεις των προτεραιοτήτων  και  τον συντονισμό των δράσεων ενόψει  και της χειμερινής περιόδου,  επιβεβαιώνοντας την άψογη  και εποικοδομητική  συνεργασία Α και Β Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.