Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανείπωτη τραγωδία μεταξύ Πλανητέρου και Κλειτορίας (ΦΩΤΟ)

Ανείπωτη τραγωδία σήμερα το μεσημέρι κοντά στο Πλανητέρου, στα όρια με την δημοτική ενότητα Κλειτορίας στη θέση "Χαλίκι", με τ...

Ανείπωτη τραγωδία σήμερα το μεσημέρι κοντά στο Πλανητέρου, στα όρια με την δημοτική ενότητα Κλειτορίας στη θέση "Χαλίκι", με τον τραγικό χαμό ενός νέου ανθρώπου.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1μμ, όταν σε αγροτικές εργασίες που έκανε ο 26 χρόνος Αλ. Αντ. όχι πολύ μακριά από το σπίτι του, τον καταπλάκωσε δέντρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεγάλη πέτρα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.
Στο σημείο, για την ανάσυρση του 25χρονου, που μόλις λίγες μέρες πριν έκλεισε τα 26 του χρόνια,  έσπευσαν δυο άντρες του Α.Τ.Κλειτορίας, τρία οχήματα της Π.Υ.Καλαβρύτων με 6 άντρες και ασθενοφόρο του Κ.Υ.Κλειτορίας.
Από εκεί διεκομίσθη στο Κ.Υ.Κλειτορίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τραγικές φιγούρες οι οικείοι του που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.