HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» στο Σχολείο Ψωφίδας

Την εξαιρετική οικογενειακή κωμωδία «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου, η οποία παρουσιάζεται ...

Την εξαιρετική οικογενειακή κωμωδία «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου, η οποία παρουσιάζεται φέτος με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα, απόλαυσαν το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου μαθητές, εκπαιδευτικοί αλλά και πολλοί γονείς που βρέθηκαν στο χώρο εκδηλώσεων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου της Ψωφίδας.
Οι συντελεστές και υπεύθυνοι της παιδικής σκηνής του θεάτρου «Γραμμές Τέχνης» (Μαιζώνος 271, Πάτρα), ταξίδεψαν αυτή την Τρίτη στην Ψωφίδα, στο ανακαινισμένο σχολείο, παρουσιάζοντας το έργο «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι».
Μια παράσταση των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου για όλες τις ηλικίες η οποία θίγει, μέσα από το χιούμορ και την άψογη απόδοση των ηθοποιών, το bullying (σχολική και εξωσχολικό εκφοβισμό).Η απολαυστική παράσταση, με τις σουρεαλιστικές της εμπνεύσεις, πλαισιωμένη από έξυπνα σκηνικά και ενδύματα, καταφέρνει να ψυχαγωγήσει τα παιδιά αλλά και να συγκινήσει τους μεγαλύτερους πάνω στο διαχρονικό ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού.  
Πρωταγωνιστεί ένα νεαρό αγόρι που δέχεται εκφοβισμό αλλά βρίσκει, την ημέρα των γενεθλίων του, ανάμεσα στα δώρα του, ένα μαγικό αντικείμενο με το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει μια οποιαδήποτε επιθυμία.
Με τη βοήθεια των Οδηγιών Χρήσης εύχεται «να γινόμασταν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη ίδιοι», πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα υπάρχει πια κανένας λόγος για διαχωρισμούς και διχασμούς. Το μόνο που καταφέρνει όμως είναι στον πλανήτη οι άνθρωποι να γίνουν ολόιδιοι!
Με ανατρεπτική πλοκή, ευφάνταστους χαρακτήρες και ξεκαρδιστικοί διάλογοι, μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν ότι, τα όποια προβλήματαποικιλομορφίας, λύνονται με το σεβασμό στη διαφορετικότητα. Στην παράσταση που είχε ενταχθεί και στην Ευρωπαϊκή καμπάνια κατά του σχολικού εκφοβισμού, έπαιξαν οι Δημήτρης Χουρδούμης, Λαμπρινή Ζώτου, Δήμητρα Θεοδωροπούλου, Γιώργος Επιτροπίδης, Ελευθερία Παναγιωτοπούλου, το ομότιτλο τραγούδι είναι της Βανέσας Αδαμοπούλου και η σκηνοθεσία του Θεόδωρου Κανδηλιώτη. 
Παρακολούθησαν οι Ευγενία Σκαρπέλου, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ψωφίδας, Σπηλιοπούλου Χαρούλα, Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ψωφίδας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψωφίδας "Αφροδίτη Εριφύλλη" Θεόδωρος Καρπέτας οι γονείς Χ. Τριανταφύλλου, Γ. Μουγκοπέτρου, Π. Τζεμεντζή, Μ. Μάντη, Λ. Μάντης, Ν. Σγάρτσου. Γ. Φαλτσέτα, Μόζα, Θ. Σωτηρίου, Μ. Νικολετοπούλου, Σ. Τσιρώνη, Π. Βασιλοπούλου, Γ. Τσίκας, Ι. Σπανός, Γ. Χουλιάρα, Μ. Ασκημακοπούλου και βέβαια η Διευθύντρια του Γυμνασίου της Ψωφίδας Παναγοπούλου Αικατερίνη με τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.