HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκινά το Πρωτάθλημα ο Α.Ο.Σκεπαστού

Ο αθλητικός όμιλος Σκεπαστού ενημερώνει πως από την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 αρχίζει η ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδος της Γ ε...

Ο αθλητικός όμιλος Σκεπαστού ενημερώνει πως από την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 αρχίζει η ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδος της Γ ερασιτεχνικής κατηγορίας όπου συμμετέχει και η ομάδα μας .
Ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία των παικτών και είναι έτοιμοι αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά να αγωνιστούν τόσο για το χόμπι τους και την φιλοδοξία τους όσο και για τους στόχους του προπονητή και της διοικήσεως.
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στον αγώνα που θα δώσουμε όλοι μαζί στην μακρά αγωνιστική περίοδο που αρχίζει.
Θέλουμε την συστράτευση όλων για την επίτευξη των στόχων μας . Δεν περισσεύει κανείς.
Για τον τόπο μας για τα παιδιά μας για τον αθλητισμό και το μέλλον.
Οι παίκτες της ομάδας μας (ενεργούς και μη) απαρτίζεται από παιδιά της περιοχής μας και σε αυτό συνέβαλε σημαντικά και η διοίκηση της Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ όπου στα πλαίσια της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας που κάνουν οι δυο διοικήσεις, παραχώρησε αρκετά δελτία από την ακαδημία κυρίως, και επανδρώθηκε θεωρούμε η ομάδα του Σκεπαστού αποτελεσματικά.
Επί την ευκαιρία έχει αξία να αναφέρουμε πως οι σχέσεις και η συνεργασία μεταξύ των δυο σωματείων έχει αναπτυχθεί σε ικανοποιητικό βαθμό που μπορεί πολλά πράγματα να μην εξωτερικεύονται ακόμη όμως οι δυο διοικήσεις σε αρκετές συναντήσεις σε επίπεδο συμβουλίων ή μεμονωμένα τα μέλη τους έχουμε θέσει γερές βάσεις και στόχους όπου με τον καιρό( από κοινού) αφενός θα τα παρουσιάσουμε αφετέρου θα προσπαθήσουμε οι πραγματικές αξίες, και καταστάσεις που θα εξυπηρετούν τους δυο φορείς και τον αθλητισμό προς όφελος των παιδιών των ΄΄ δικών μας ΄΄ να θεμελιωθούν.
Οι παίκτες :

1. ΑΧΜΕΝΤΑΙ ΝΤΕΝΙΣ
2. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
3. ΒΕΛΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
4. ΒΛΑΧΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
5. ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
6. ΒΡΑΧΛΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
7. ΓΚΡΙΤΖΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
8. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9. ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ
11. ΚΑΛΟΥΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
12. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
13. ΚΕΦΑ ΡΕΝΤΖΙΝΟ
14. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
15. ΜΟΥΣΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
16. ΜΟΥΤΣΑΙ ΡΕΙΝΤΙ
17. ΝΤΟΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
18. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
19. ΠΑΠΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
20. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
21. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
22. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
23. ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
24. ΣΚΑΡΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
25. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
26. ΤΑΦΑΝΙ ΦΑΜΠΙΟ
27. ΤΕΡΖΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
28. ΤΡΑΓΟΤΣΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
29. ΤΡΑΓΟΤΣΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
30. ΦΛΟΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
31. ΚΑΚΑΒΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
32. ΤΖΟΒΟΛΟΣ ΘΥΜΙΟΣ
33. ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο προπονητής μας :
ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Το διοικητικό συμβούλιο :
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΤΣΕΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ, ΤΡΑΓΟΤΣΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΡΕΣΤΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΟΡΟΣ, ΤΣΑΦΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΛΟΣ,

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.