Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Χρυσός" ξανά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος

Ολοκληρώθηκε το G1 Greece Open, Halkida 2019 και ο Αλέξης Μιχαλόπουλος διέπρεψε και πάλι κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο  στη κατηγορία των...

Ολοκληρώθηκε το G1 Greece Open, Halkida 2019 και ο Αλέξης Μιχαλόπουλος διέπρεψε και πάλι κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο  στη κατηγορία των -59kg Εφήβων, μετά από 4 απαιτητικούς αγώνες. 
Ο Αλέξης συνεχίζει την εξαιρετική εμφάνιση του για ακόμα μια φορά σε διεθνή βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα G1, ενώ έχει ήδη το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωταθλήματα του 2020 όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, για ακόμα μια φορά, με τα χρώματα της  Εθνικής. Αξίζει να σημειώσουμε την σημαντική δουλειά που κάνει ο προπονητής του Σπύρος Ραμαντάνης με συνεχή παρουσία για τις προπονήσεις και την προετοιμασία του Αλέξη στο Σκεπαστό 
Οι προπονητές της Αστραπής Πατρών, Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και Χρήστος Αντωνακόπουλος δηλώνουν ευχαριστημένοι, τόσο από το Χρυσό του Αλέξη όσο και την παρουσία όλων των αθλητών του συλλόγου, διότι βλέπουν πως η καλοκαιρινή προετοιμασία  και η καθημερινή δουλειά αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς όσον αφορά τις αποδόσεις των αθλητών και γνωρίζουν ότι τα λάθη των αθλητών στους συγκεκριμένους αγώνες, είναι λάθη τα οποία μπορούν να διορθωθούν με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. του συλλόγου στο Σπύρο Ραμαντάνη ο οποίος για ακόμα μια φορά βοήθησε την ομάδα. 
Ο Α.Σ. Αστραπή για ακόμα μια φορά απέδειξε πως πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια βαθμολογούμενα πρωταθλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί, οτι υποστηρικτής και αρωγός  στην προσπαθεια του Αλέξη, είναι ο συμπατριώτης μας Ηρώδης Μητσόπουλος, Πρόεδρος της εταιρείας  ΤΕΜΑΚ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.