HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολίτες και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων για την Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Καλαβρύτων

Μέχρι Πέμπτη 17/10/19, καλούνται οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Καλαβρύτων (από τους οποίους θα κληρωθούν -9- άτο...

Μέχρι Πέμπτη 17/10/19, καλούνται οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Καλαβρύτων (από τους οποίους θα κληρωθούν -9- άτομα) και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Καλαβρύτων (Συμβουλευτικό όργανο του Δημοτικού Συμβουλίου) να το δηλώσουν στο Γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για να ληφθούν υπόψη κατά τη συγκρότηση της Επιτροπής Διαβούλευσης στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18/10/19 ώρα 18:00.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΑΣΙΩΤΗΣ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης:
α) Γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.
β) Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται σε αυτή από το δημοτικό συμβούλιο ή τον δήμαρχο.
γ) Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών.
δ) Μπορεί να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κ.Δ.Κ..
ε) Μπορεί να εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο τη διεξαγωγή δημοτικού δημοψηφίσματος.

στ) Διατυπώνει απλή γνώμη επί του προσχεδίου του προϋπολογισμού, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 77 του ν. 4172/2013 (Α’ 167).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.