HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλούσιο το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του δ...

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πατρών για βιασμό.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 56χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Δύμης, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο μηνών για υπεξαίρεση.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών 
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 25, 34 και 39 ετών, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα. 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, μετέβησαν, με κλεμμένο αυτοκίνητο, σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με την χρήση πέτρας έσπασαν την κεντρική θύρα εισόδου και στη συνέχεια αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ. 
Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας εντόπισαν στην Ελίκη Αιγιαλείας το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο αφού εξερευνηθεί από τους αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών θα αποδοθεί στον κατοχό του.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. 
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή κατά συναυτουργία Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το απόγευμα προσέγγισαν 25χρονο αλλοδαπό και με την μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν, μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε και κατασχέθηκε στην οικία ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (24) γραμμάριων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε κατάστημα καφετέρια και εκμεταλλευόμενος απουσία ημεδαπής, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.