Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στην είσοδο της Πάτρας

Στο σημείο όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στην είσοδο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη Νέα Εθνική Οδού Πατρών – Αθηνώ...

Στο σημείο όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στην είσοδο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη Νέα Εθνική Οδού Πατρών – Αθηνών, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.
Πρόκειται για παρεμβάσεις συντήρησης και καθαρισμού που εκτελούνται από το ύψος της Περιμετρικής έως την Διγενή Ακρίτα. Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της
Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, επεμβαίνουν, με ίδια μέσα σε σημαντικούς κόμβους, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, αλλά και της αισθητικής.
Αντίστοιχες εργασίες για τον καθαρισμό πρανών, νησίδων και απομάκρυνσης απορριμμάτων δρομολογούνται σε εισόδους πόλεων και σε άλλα σημεία της Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την αναβάθμιση της εικόνας των πόλεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.