HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ώρα Χιονοδρομικού - Τα Πρόσωπα που θα το Διοικήσουν - Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Όλα δείχνουν οτι η νέα Δημοτική αρχή έχει καταλήξει στην σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της  Ανώνυμης Εταιρείας «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕ...

Όλα δείχνουν οτι η νέα Δημοτική αρχή έχει καταλήξει στην σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της  Ανώνυμης Εταιρείας «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.»
Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις ο Δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος, συνέθεσε το παζλ των προσώπων που θα δουλέψουν στο "βουνό" σε μια κρίσιμη περίοδο με αρκετά προβλήματα και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για την νέα χιονοδρομική χρονιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του kalavrytanews.com τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ., είναι:
Ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νίκος Σφαραγκούλιας και Γιώργος Τσενές και οι, Θύμιος Βαζαίος, Κώστας Ζέτος, Κώστας Πόλκας και Δημήτρης Μπαρλογιάννης.
Η νέα σύνθεση αναμένεται, να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και άμεσα τον νέο Δ.Σ., θα συγκληθεί σε σώμα, για να εκλέξει, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο. Όπως αναμένεται Πρόεδρος θα αναλάβει ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, τουλάχιστον για μια μεταβατική περίοδο έως ότου λυθούν τρέχοντα και σοβαρά θέματα του Χιονοδρομικού.
Ρεπορτάζ για το kalavrytanews.com
Νίκος Κυριαζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.