HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Και με την σφραγίδα της Ε.Π.Ο. η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων στην Γ΄Εθνική

Για πρώτη φορά στην ιστορία του τοπικού αθλητισμού, δημιουργήθηκε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Η Διοίκηση της ομάδας, έκανε όλες τις απα...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του τοπικού αθλητισμού, δημιουργήθηκε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Η Διοίκηση της ομάδας, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κατέθεσε τον φάκελο συμμετοχής της ομάδας στην διοργανώτρια αρχή Ε.Π.Ο. για το Πρωτάθλημα γυναικών στην Γ΄Εθνική κατηγορία. 
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, συνεδρίασε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ενέκρινε τον φάκελλο συμμετοχής της Α.Ε.Καλαβρύτων στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. 
Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα σημαντικό γεγονός στην τοπική αθλητική ιστορία. 
Οι προπονήσεις που ήταν εντατικές την περασμένη χρονιά θα συνεχιστούν, ενώ στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Α.Ε.Κ. στο ξενοδοχείο CANYON την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ, στα Καλάβρυτα θα γίνει και η παρουσίαση της νέας φανέλας του γυναικείο ποδοσφαίρου. 
Προπονητές της ομάδας είναι οι Κωστής Βλάχος και Νίκος Παπαχριστόπουλος, Γενικός Αρχηγός είναι ο Νίκος Κυριαζής και υπεύθυνη λειτουργίας του τμήματος η κ. Παρασκευή (Βούλα) Γούσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.