Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος μας άνοιξε το «Χάνι της Βοστίτσας», την νέα του κατοικία

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους από Αίγιο και Καλάβρυτα, είχε χθες ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος , ο οποίος μετά ...

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους από Αίγιο και Καλάβρυτα, είχε χθες ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τη θέση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων εγκαταστάθηκε στο «Χάνι της Βοστίτσας» του Αιγίου, όπου φιλοξενούνται μοναχοί και ιερείς που δεν έχουν πού να διαμείνουν, και το οποίο χτίστηκε με δική του πρωτοβουλία.
Ο κ. Αμβρόσιος, άνοιξε για πρώτη φορά την νέα του οικία όπου πλέον διαμένει εγκαταστάθηκε μόνιμα μετά την παραίτησή του και μας ξενάγησε εκεί που θα παρακολουθεί και θα εξυπηρετεί πλέον, άτυπα, ανάγκες και εκκρεµότητες της τοπικής εκκλησίας,
Το κτίριο ενώ έχει διαθέσιµους χώρους για 4 συνολικά ιερείς ή μοναχούς που δεν διαθέτουν στέγη, ενώ ο ίδιος ο Ιεράρχης έχει στήσει εκεί τη γραμματεία του και εκεί δέχεται συνεργάτες και φίλους. 
Ο ποιµενάρχης, έτσι, κρατά την υπόσχεσή του προς το ποίµνιό του, ότι θα µείνει στην Αιγιάλεια µέχρι να «κοιµηθεί» και δεν επιστρέφει στη γενέτειρά του Πάτρα. Μάλιστα, στις 18 Ιανουαρίου (του Αγίου Αθανασίου) ο κατά κόσµον Αθανάσιος Λενής, κάλεσε τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ να πιουν καφέ στο µπαλκόνι της νέας του οικίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.