HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έντονη αντίδραση Φούρα κατά Λαζουρά

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Ανδρέα Φούρα στην παρέμβαση Λαζουρά στο δημοτικό συμβούλιο της Κυριακής 8 Σεπτεβρίου. Ο κ. Λαζουράς στην ...

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Ανδρέα Φούρα στην παρέμβαση Λαζουρά στο δημοτικό συμβούλιο της Κυριακής 8 Σεπτεβρίου.
Ο κ. Λαζουράς στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" που έγραψε στο τελευταίο φύλλο για τις επιτροπές (μια τιμητική και μια εκτελεστική) που θα συστήσει ο Δήμος Καλαβρύτων για την προετοιμασία των επετειακών εκδηλώσεων των 200 χρόνων από την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, αναφέροντας οτι "δεν έχει πάρει καμία σχετική απόφαση δημοτικό συμβούλιο και διαβάζουμε ονόματα από τον τύπο"
Το συντονισμό των επιτροπών, σύμφωνα με των "Ωρα των Καλαβρύτων" έχει ήδη αναλάβει ο κ. Ανδρέας Φούρας και τα μέλη των επιτροπών είναι υπό σύσταση. 
Ο κ. Φούρας, απαντά με έντονο τρόπο, λέγοντας:
"Το θράσος του κ.Λαζουρά. Έκπληκτος πληροφορήθηκα οτι στην συνεδρίαση του Δ.Σ.του Δήμου Καλαβρύτων έθεσε θέμα για την βοήθεια που προσφέρω στα Καλάβρυτα για τα 200 χρόνια από το 1821.Διευκρινίζω οτι: Αποδέχθηκα πρόσκληση του Δημάρχου μας να συντονίσω τις δράσεις για τα 200 χρόνια. Εθελοντής και φυσικά χωρίς την παραμικρή αμοιβή επιχειρώ να ανταποκριθούν τα Καλάβρυτα στην ιστορική τους ευθύνη κάτι που ξέχασε ο ανιστόρητος κ.Λαζουράς, στον οποίο έχω να πω μόνο τούτο.Τρέχω μονο γιατί η Καλαβρυτινή ψυχή το επιβάλει. Τρέχω οσο περισσότερο μπορώ για να καλύψω και τα δικά του μεγάλα λάθη. Γιώργο έβγαλες κόμπλεξ λυπάμαι. Ζήτα συγγνώμη γιατί δεν εκαμες ΤΙΠΟΤΑ σου παραπάει να γίνεσαι τιμητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.