HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Πλούσιο το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση  Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Π...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή. 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών για απόπειρα κλοπής. 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς 
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, διατηρούσε σε περιφραγμένο οικόπεδο του στο Λόγγο Αιγιαλείας πέντε σκύλους, χωρίς να τηρεί τους κανόνες ευζωίας τους. 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για σωματική βλάβη από αμέλεια
Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, διότι σκύλος της δάγκωσε στο πόδι, αγόρι ηλικίας πέντε ετών, προκαλώντας του εκδορές.

Εξιχνίαση κλοπής
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπών 
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε σε οικία στο Αίγιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας, 17, 18 και 16 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. 
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες την 18/08/2019, σε χωριό του Αιγίου, διέρρηξαν την οικία της ηλικιωμένης και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας (1.000) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.