HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτιά στη Μόρια: Τεταμένη κατάσταση με νεκρούς

Επεισόδια ξέσπασαν στη  Μόρια,  μετά τη φωτιά που ξέσπασε στις περίπου 16.45 προκαλώντας πανικό στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκο...

Επεισόδια ξέσπασαν στη  Μόρια,  μετά τη φωτιά που ξέσπασε στις περίπου 16.45 προκαλώντας πανικό στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.  Νεκρός είναι  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, ανάμεσά τους μια μητέρα κι ένα μωρό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr.  Άνδρες των ΜΑΤ πέταξαν δακρυγόνα στους πρόσφυγες, που εξαγριώθηκαν μετά τις πληροφορίες για νεκρούς. 
«Η νύχτα θα είναι δύσκολη» εκτίμησε ο δήμαρχος Λέσβου, Στρατής Κυτελής, σημειώνοντας ότι η κατάσταση είναι έκρυθμη. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση για αποσυμφόρφηση του ΚΥΤ, όπου βρίσκονται 12.000 άτομα. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στον χώρο αυξάνονται συνεχώς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε εντολή σε δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που θα περιφρουρούσαν το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ να μεταβούν με C-130 στη Μυτιλήνη, όπου πρόκειται να μεταβούν και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης και ο γγ μεταναστευτικής πολιτικής, Πάτροκλος Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.