HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα στην παρέλαση της 198ης Επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς

Με την καθιερωμένη παρέλαση ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις εορτασμού της 198ης Επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς. Τ...

Με την καθιερωμένη παρέλαση ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις εορτασμού της 198ης Επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς. Την μεγάλη παρέλαση άνοιξε όπως κάθε χρόνο το Λάβαρο (αντίγραφο) της Αγίας Λαύρας, το Εθνικό σύμβολο της έναρξης του αγώνα για την λευτεριά από τα μέλη της θεατρικής ομάδας "Πάνος Μίχος"
Την παρέλαση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, ενώ παρέστη και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος.
Η παρέλαση έγινε κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, με τη συμμετοχή αναπήρων πολέμου, φιλαρμονικών, μαθητών και μαθητριών των σχολείων, αντιπροσωπειών ιστορικών πόλεων, χορευτικών συνόλων, συλλόγων, των Προσκόπων, των Οδηγών, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.