HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεχώρισε η Φιλαρμονική Καλαβρύτων στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

Το Σάββατο  31 Αυγούστου στην ασφυκτικά γεμάτη παραλία της Νικήτης από 'Ελληνες και τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων, φιλαρμονικές  με ...

Το Σάββατο  31 Αυγούστου στην ασφυκτικά γεμάτη παραλία της Νικήτης από 'Ελληνες και τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων, φιλαρμονικές  με διαφορετικό ύφος, διαφορετικό ρεπερτόριο και διαφορετικό ήχο μας πρόσφεραν μια  καταπληκτική και υπέροχη μουσική  βραδιά.
Στο δεύτερο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών  που 
 διοργάνωσε η Κοινότητα Νικήτης σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση και τις κατασκηνώσεις Τσαφ-Τσουφ συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων .
Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν οι φιλαρμονικές  Καλαβρύτων, Σκουφά Άρτας , Καρδίτσας ,του Δήμου Πύδνας  Κολινδρού,  και  Λοκρών Αταλάντης Φθιώτιδας .
Στις 30 Αυγούστου η Φιλαρμονική  Καλαβρύτων παρουσίασε το πρόγραμμα της στο κοινό του πολυτελούς ξενοδοχείου Πόρτο Καρράς.
Οι νέοι  μουσικοί της Φιλαρμονικής επέστρεψαν στα Καλάβρυτα έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες .Έτσι, λειτουργώντας ως πρεσβευτές του πολιτισμού που παράγεται στην πόλη μας, αφού χειροκροτήθηκαν από το ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό των εκδηλώσεων , ανανέωσαν τις δυνάμεις τους,ώστε να συνεχίσουν την  σκληρή δουλειά στοχεύοντας σε μεγαλύτερες επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.