HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ισοφαρίστηκε πάλι στο 95΄- Μόνο περηφάνια για την ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο 95΄, η Α.Ε.Καλαβρύτων, αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με σκορ 2-2. Το παιχνίδ...

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο 95΄, η Α.Ε.Καλαβρύτων, αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με σκορ 2-2.
Το παιχνίδι πρόσφερε πολλές συγκινήσεις με τις δυο ομάδες να παίζουν δυνατό και ποιοτικό ποδόσφαιρο,
Τα Καλάβρυτα παρατάχθηκαν με 3-5-2 και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον Κεραυνό που προσπαθούσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη Α.Ε.Κ. η οποία με έξυπνο παιχνίδι έβγαινε συχνά πυκνά μπροστά.
Στο 18' σε μια πολύ καλή επιθετική ενέργεια των Καλαβρύτων, ο Ασπρούκος από δεξιά με με ταχύτητα τροφοδότησε τον Καλαμαρά που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Δημητρίου αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην απομάκρυνση της μπάλας ο Κεραυνός βρέθηκε με μακρινή μπαλιά στην αντεπίθεση και ο Τσάτος πλάσαρε γράφοντας το 0-1 στο 20΄, σκορ ημιχρόνου.
Στο δευτερο ημίχρονο ο Κωστής Βλάχος πέρασε στον αγώνα τον Σταύρο Τσαβαλά, που έκανε ντεμπούτο με την ομάδα και άλλαξε την διάταξη σε 4-5-1. Η πίεση και η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς Καλαβρύτων, δημιούργησε φάσεις για την ισοφάριση.
Στο 70' ο Σταύρος Τσαβαλάς με εκπληκτικό τρόπο από πλάγια ντρίπλαρε τον αμυντικό του Κεραυνού και πάσαρε στον προωθημένο Καραχάλιο που χωρίς να χάσει ευκαιρία, πλάσαρε ψύχραιμα κάνοντας το 1-1.
Ο Κεραυνός είχε δοκάρι στο 75' 
Τα Καλάβρυτα ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 87΄όταν μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Σταύρος Τσαβαλάς σηκώθηκε ψηλότερα απ όλους κάνοντας το 2-1
Και εκεί που όλα έδειχνα οτι το τριποντο θα το πάρουν τα Καλάβρυτα, ήρθε πάλι ο ίδιος εφιάλτης των καθυστερήσεων όπως στο πρώτο αγώνα των Καλαβρύτων και στο 95' ο Πήλιουρας με σουτ εξω από την περιοχή έκανε το 2-2 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καδάς που διηύθυνε άψογα την αναμέτρηση με ρεσιτάλ διαιτησίας 

Συνθέσεις 
Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λέσσης Γιάννης,  Βρεττός Τάσος, Καραχάλιος Κωνσταντίνος,  Γκλαβάς Παναγιώτης (46 Τσαβαλάς Σταύρος), Παπαγεωργίου Νίκος,  Παπαδόπουλος Δημήτρης, Δημητρόπουλος Δημήτρης, Σκιαδάς Κωνσταντίνος, Ασπρούκος Κώστας (Τσαβαλάς Γιώργος), Καλαμαράς Δημήτρης (60΄Γιαννόπουλος Μιχάλης), Κοσκινάς Δημήτρης (71΄Ανδρεόπουλος) 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Δημητρίου Ιωάννης, Φραντζής Γιώργος (63΄Βασιλόπουλος), Σπαθής Κωνσταντίνος, Αγγελόπουλος Ανδρέας, Ροδόπουλος Νίκος, Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Τρίγκας Νίκος, Κούστα Βύρωνας, Τσάτος Σταύρος, Καρβούνης Περικλής, Καραχανίδης Παναγιώτης (Πήλιουρας)

Αξιοσημείωτα
➤Τα δύο τέρματα που δέχθηκε ο Κεραυνός ήταν τα πρώτα στο φετινό Πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα είχε δυο νίκες με Ακράτα εκτός 0-4 και Αρόη εκτός 8-0
➤Τέρμα πέτυχε ο Κώστας Καραχάλιος απέναντι στην επί πέντε χρόνια ομάδα του.
➤Δυο ισοπαλίες για τα Καλάβρυτα με τον ίδιο τρόπο. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 95΄
➤Αρκετός κόσμος και σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.