Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΙΠΟΛΗ: «Ελευθερίας Προανάκρουσμα 198 χρόνια μετά την Άλωση της Τριπολιτσάς»

Ο Διοικητής της ΙV Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Νικόλαος Λάλος σας προσκαλεί όπως τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση με θέμα: «...

Ο Διοικητής της ΙV Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Νικόλαος Λάλος σας προσκαλεί όπως τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση με θέμα: «Ελευθερίας Προανάκρουσμα 198 χρόνια μετά την Άλωση της Τριπολιτσάς», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:30.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

• Εγκαίνια Έκθεσης με όπλα και παραδοσιακές ενδυμασίες του Συλλόγου
«Ελληνομνήμονες Καλαμάτας» από το Δήμαρχο Τρίπολης και το Διοικητή της IV Μεραρχίας Πεζικού.
• Παραδοσιακά ακούσματα από την ορχήστρα μουσικών της Τρίπολης, μικρό θεατρικό δρώμενο και παραδοσιακός χορός από το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου της πόλης
«Πολιτιστική κληρονομιά».
• Ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη (ΣΙ) Μελέτιο Κουράκλη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Θρησκευτικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού με θέμα «Η Συμβολή του Κλήρου στον αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821».
• Συναυλία από τη Στρατιωτική Μουσική της Μεραρχίας με τη συμμετοχή της χορωδίας του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης της Δημητσάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.