HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στους ομίλους του Champions League o Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ευρωπαϊκούς θριάμβους ολοκληρώνοντας την επίτευξη ενός τεράστιου στόχου, καθώς η ομαδάρα του λιμανιού πή...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ευρωπαϊκούς θριάμβους ολοκληρώνοντας την επίτευξη ενός τεράστιου στόχου, καθώς η ομαδάρα του λιμανιού πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι πειραιώτες νίκησαν και στην Ρωσία την Κράσνονταρ (2-1) και οι ερυθρόλευκοι είναι με το «σπαθί» τους στην ευρωπαϊκή ελίτ. Ο Ολυμπιακός είναι εκεί που αξίζει να βρίσκεται, μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης αποδεικνύοντας με τις εμφανίσεις του πως η θέση του είναι στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός έκανε νέο «πάρτι» απέναντι στην Κράσνονταρ, αυτή την φορά στην έδρα της ρωσικής ομάδας, έχοντας για «μαέστρο» τον Βαλμπουενά και σκόρερ τον Ελ Αραμπί.
Ο Γάλλος «έφτιαξε» και τα δύο γκολ της ομάδας του και ο Μαροκινός έστειλε ισάριθμες φορές την μπάλα στα δίχτυα της Κράσνονταρ. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από τους δύο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.
Κράσνονταρ: Κρίτσιουκ, Φιόλουσον, Σπάγιτς, Βάντερσον, Όλσον, Μπερκ, Ούτκιν (67′ Ιγκνατίεφ), Βιλένα, Στότσκι, Σουλεϊμάνοφ (32′ λ.τρ. Ναμλί), Πετρόφ.
Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαούι, Σεμέδο (65′ λ.τρ. Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε (84′ Καμαρά), Ελ Αραμπί (73′ Σουντανί).
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.