HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων «Αύγουστος Καλάβρυτα 2019». Εκ μέρους του Συλλόγ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων «Αύγουστος Καλάβρυτα 2019». Εκ μέρους του Συλλόγου σε σχετική ανακοίνωση, αποδίδονται εύσημα και ευχαριστίες στους μουσικούς Αδάμ Κουτσιουπιά (κιθάρα), Θωμά Γουρνέλο (Πιάνο), Ηλία Στεφανίδη (μπουζούκι), για τη ρεμπέτικη βραδιά που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου. Επίσης και για τη «Σφεντόνα», μια εκδήλωση για τη δημιουργική απασχόληση στους μικρούς φίλους, ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τη συμπατριώτισσα Μαίρη Χαραλαμποπούλου αλλά και τον μαριονετίστα κ. Αυτσίδη Χρήστο που ταξίδεψε τους μικρούς σε νέους... φανταστικούς κόσμους!
Ευχαριστίες επίσης εκφράζονται και στον Δήμο Καλαβρύτων για την παραχώρηση της πλατείας, την ταβέρνα Ελατος για την παραχώρηση του εξωτερικού του χώρου, τους δωροθέτες μας για τη λαχειοφόρο αγορά αλλά και όλους όσους παρεβρέθηκαν στις εκδηλώσεις. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων θα επανέλθει με νέες δράσεις στη νέα σεζόν, αρχές Οκτωβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.