Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θετικό τεστ για την Α.Ε.Καλαβρύτων 2-0 την Θύελλα Αιγίου

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι έδωσε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων, όπου αντιμετώπισε την ομάδα της...

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι έδωσε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων, όπου αντιμετώπισε την ομάδα της Θύελλας Αιγίου.
Οι δυο προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συστήματα και θέσεις, σ ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι με αρκετές και ωραίες φάσεις.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την Θύελλα, στο πρώτο, να είναι πιο απειλητική και να δημιουργεί φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα ήταν αυτά που πήραν τα ηνία του αγώνα. 
Και τα δύο τέρματα των Καλαβρύτων ήταν εντυπωσιακά Το πρώτο σημειώθηκε στο 26΄ με τον Αλέξη Τζιαντομένικο, να βγαίνει στην πλάτη άμυνας από αριστερά και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να του βγάζει εξαιρετική σέντρα. Ο Τζιαντομένικο "υποδέχθηκε" την μπάλα με άψογο τρόπο και σούταρε με εξαιρετική τεχνική κάνοντας το 1-0. Το δεύτερο τέρμα σημείωσε στο 75' ο Παναγιώτης Γκλαβάς με φοβερό αριστερό, διαγώνια από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 63' ο πολύ δραστήριος Τζιαντομένικο, με ωραία κίνηση βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, σούταρε δυνατά, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. 

Για τα Καλάβρυτα που απουσίαζαν  οι τραυματίες, Σταύρος Τσαβαλάς, Ασπρούκος, Φάκος, Κουτρουμάνης και Καλαμαράς και ο ανέτοιμος Κοσκινάς
αγωνίστηκαν οι
Παπαδημητρόπουλος (Λέσης), Καραχάλιος (Παπαβραμόπουλος), Παπαγεωργίου (Φλογεράς), Θεοδοσίου (Σκιαδάς), Παπαδόπουλος (Κανελόπουλος), Μενύχτας (Ρετζίνο), Σταματόπουλος, Γκλαβάς, Τζιαντομένικο, Δημητρόπουλος (Τσαβαλάς), Γιαννόπουλος (Βραχλιώτης)

Θύελλα Αιγίου: Ασημακόπουλος, Μανέτας, Πλατυκώστας, Γκοτσόπουλος, Αθανασίου, Φιλιππάτος, Αρβανίτης, Σπηλιωτόπουλος, Μουρτίκας, Λαμπίρης, Μητρόπουλος Μ.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αλεξόπουλος, Δαυλάς, Βίλλιος, Παράνομος, Θεολόγος.

Επόμενο φιλικό το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Ακράτας με αντίπαλο την Α.Ε.Αιγείρας/Ακράτας

     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.