HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ: Επαναλαμβάνεται η προκήρυξη για τους Χιονοστρωτήρες

Σε νέα διακήρυξη ανοικτού διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια νέου εξοπλισμού για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αξίας...

Σε νέα διακήρυξη ανοικτού διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια νέου εξοπλισμού για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αξίας 1,24 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και ΦΠΑ 24%) προχώρησε πριν από λίγα 24ωρα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Ο διαγωνισμός αφορά την προμήθεια νέων Χιονοστρωτήρων και την αναβάθμιση και αντικατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού του Κέντρου και είναι τμήμα των διαδικασιών εκσυγχρονισμού του συνόλου των εγκαταστάσεων, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με το συνολικό ποσό των 20,1 εκατ. ευρώ.
Ο διαγωνισμός που θα ολοκληρωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου προκηρύχθηκε εκ νέου καθώς στην πρώτη προκήρυξη (17 Ιουλίου) δεν είχε συνυπολογιστεί ο ΦΠΑ.
Η ΠΔΕ έχει αναλάβει τη διενέργεια των διαγωνισμών της επένδυσης των 20,1 εκατ. ευρώ με ειδική εξουσιοδότηση από το δήμο και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.