Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών- Βιοτεχνικών- Εμπορικών Αχαΐας στην Αστυνομική Διεύθυνση

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (6-8-2019) το πρωί, ο πρόεδρος Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ και τα...

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (6-8-2019) το πρωί, ο πρόεδρος Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ και τα μέλη του προεδρείου του Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. Δημήτριος ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Βασίλειος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Νικόλαος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ και Γεώργιος ΣΙΔΕΡΗΣ, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.

Το προεδρείο του Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α πραγματοποίησε την επίσκεψη με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, συνεχάρη τον Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελεί. 

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. και επεσήμανε την σπουδαιότητα της συνεργασίας μεταξύ των Φορέων της τοπικής κοινωνίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, προς την κατεύθυνση της διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.