Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσιακή, βραδιά χορού στο Σκεπαστό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μια εξαιρετική μουσικοχορευτική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί (και ήταν πολλοί) βρέθηκαν στο Σκεπαστό, την ...

Μια εξαιρετική μουσικοχορευτική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί (και ήταν πολλοί) βρέθηκαν στο Σκεπαστό, την Κυριακή 11 Αυγούστου στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού.
Ο δραστήριος Σύλλογος με εκατοντάδες μέλη - χορευτές, όλων των ηλικιών, κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας οτι δίκαια έχει χαρακτηριστεί "πολιτιστική πρωτεύουσα" των Καλαβρύτων!
Οι εκατοντάδες χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών, πρόσφεραν ένα δίωρο μουσικοχορευτικό ταξίδι με παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και καταχειροκροτήθηκαν. Άοκνος εργάτης και δάσκαλος των εντυπωσιακών χορευτικών του Σκεπαστού ο κ. Χρ. Γιαννόπουλος.
Στην εκδήλωση εκτός από τις χορευτικές ομάδες του Σκεπαστού συμμετείχαν ακόμα, ο Πολιτιστικό Σύλλογος Σαγεΐκων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Λιμνοχωρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσού και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.