HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Καλαβρυτινό Αντάμωμα με Καλαβρυτινό γλέντι!

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη καλοκαιρινή αντάμωση των απανταχού Καλαβρυτινών με  γλέντι στα Καλάβρυ...

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη καλοκαιρινή αντάμωση των απανταχού Καλαβρυτινών με  γλέντι στα Καλάβρυτα.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. σας καλούν στην εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 16-8-2019, με ώρα έναρξης 21:00, στην ταβέρνα “Ο ΕΛΑΤΟΣ” στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.
Η πρόσκληση για την εκδήλωση κοστίζει 20 ευρώ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει φαγητό και διασκέδαση.
Η μουσική κάλυψη της εκδήλωσης θα γίνει αφιλοκερδώς από τους συμπατριώτες μας Φώτη Κοκκότη και Άγγελο Καλαβρυτινό, με D.J. τον επίσης συμπατριώτη Δημήτρη Κανελλόπουλο.
Με αυτή την εκδήλωση η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας συνεχίζει μια παράδοση δεκαετιών που θέλει τους Καλαβρυτινούς να γιορτάζουν το καλοκαιρινό αντάμωμα με μουσική και τραγούδια το βράδυ της 14ης Αυγούστου στο Ηρώο πρώτα και στην πόλη μετέπειτα, με προεξάρχοντες, όπως και τώρα, Καλαβρυτινούς καλλιτέχνες, όπως ο κορυφαίος Φώτης Κοκκότης, ο αξέχαστος Πάνος Παπαχριστόπουλος και πολλοί άλλοι.
Δε θα λείψει κανείς από τη φετινή εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.