Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απασφάλισε με Καραχάλιο η Α.Ε.Καλαβρύτων

Σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η Α.Ε.Καλαβρύτων, με την απόκτηση του Κώστα Καραχάλιου. Ο Κώστας Καραχάλιος, μέχρι 17 ετών έζησε ...

Σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η Α.Ε.Καλαβρύτων, με την απόκτηση του Κώστα Καραχάλιου. Ο Κώστας Καραχάλιος, μέχρι 17 ετών έζησε και πήγε σχολείο στα Καλάβρυτα και την πρώτη επαφή με την μπάλα την είχε στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων.
Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του Αχαϊκού Ποδοσφαίρου. Η μεταγραφή του δεν ήταν εύκολη, αφού πολλές ομάδες τον διεκδικούσαν. Η θέληση όμως του ίδιου του αθλητή και οι καταλυτικές κινήσεις του Προέδρου της Α.Ε.Κ. Τάκη Βαρβιτσιώτη και του εφόρου Κώστα Σακελλαρίου, είχαν σαν αποτέλεσμα ο εμπειρότατος στόπερ να φορέσει την φανέλα των Καλαβρύτων και το ρόστερ της ομάδας των Καλαβρύτων να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα.  
Η ανακοίνωση της Α.Ε.Καλαβρύτων έχει ως εξής:
Η Α.Ε.Καλαβρύτων, ανακοινώνει την απόκτηση του, Κώστα Καραχάλιου. Ο έμπειρος αμυντικός, που μεγάλωσε στα Καλάβρυτα αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο και διακρίθηκε για την αγωνιστικότητα, την προσφορά και το ήθος του, στις ομάδες που αγωνίστηκε. Έχει αγωνιστεί στους νέους της Παναχαϊκής, στην Δ΄Εθνική με τον ΠΑΟ Βάρδας, στην Γ΄Εθνική με την ομάδα της Θύελλας Πατρών και στην Α΄ κατηγορία τα τελευταία πέντε χρόνια με την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου. Έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα στην Γ΄Εθνική, τρία Πρωταθλήματα  στην Α΄κατηγορία, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ. Η Διοίκηση της Α.Ε. Καλαβρύτων, τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες. 

οι δύο τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της Α.Ε.Κ., Δημήτρης Δημητρόπουλος, και Κώστας Καραχάλιος με τον Πρόεδρο Τάκη Βαρβιτσιώτη και τον Έφορο Κώστα Σακελλαρίου 
με τον ξάδελφό του και παλαίμαχο τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. Μιχάλη Καλδίρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.