Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εθιμοτυπική επίσκεψη Άγγελου Τσιγκρή στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (21-8-2019 ) το πρωί,...

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (21-8-2019 ) το πρωί, ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και Καθηγητής Εγκληματολογίας κ. Άγγελος Τσιγκρής, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στους οποίους ο Βουλευτής κ. Άγγελος Τσιγκρής ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει.

Παράλληλα, ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο για θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατά την επίσκεψη παρίστατο και ο βοηθός του κ. Γενικού, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Σωτηρόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.