HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νεκροί και οι τρεις επιβάτες του μοιραίου ελικοπτέρου στον Πόρο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο, καθώς πριν από λίγο ανασύρθηκαν τρεις σοροί επιβαινόντων. Σύμφωνα με πληροφορίες σ...

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο, καθώς πριν από λίγο ανασύρθηκαν τρεις σοροί επιβαινόντων.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας, Αρχικά, εντοπίστηκαν οι δύο σοροί ανδρών ρωσικής υπηκοότητας, ενώ λίγο αργότερα ανασύρθηκε από τους δύτες και η σορός του Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου. Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλου αγνοούμενου.
Το ελικόπτερο που κατέπεσε στις 15.40 στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά, νότια της εισόδου στο λιμάνι του νησιού, είχε απογειωθεί από το Κρανίδι. Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης έκανε στάση στον Γαλατά για να παραλάβει δύο άτομα με τελικό προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και κατέπεσε στη θάλασσα.
(φωτο: protothema.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.