HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στην Πάτρα - Θρήνος στην Κάτω Βλασία

Μια τραγωδία από πυρκαγιά έγινε γνωστή με το πρώτο φως της ημέρας, σήμερα, Πέμπτη στην Πάτρα,  με θύμα ένα 30χρονο νέο. Ενα διαμέρισμ...

Μια τραγωδία από πυρκαγιά έγινε γνωστή με το πρώτο φως της ημέρας, σήμερα, Πέμπτη στην Πάτρα, με θύμα ένα 30χρονο νέο.
Ενα διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές Πατρών. Στο σημείο έφτασε σύντομα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς εντόπισαν, χωρίς τις αισθήσεις του, έναν άνδρα ηλικίας 30 ετών. Διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν οτι ο νεαρός άντρας ήταν ήδη νεκρός.
Πρόκειται για τον 30χρονο Λευτέρη Πανταζή του οποίου η σύζυγός του είναι από την Κάτω Βλασία Καλαβρύτων και βρισκόταν στον χωρίο μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά τους. 
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
"Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο Ε.Π. του Σ. 29 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας, επί της οδού Αγήνορος, στην Πάτρα Αχαΐας. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:47 σήμερα, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.
Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.