HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρυσός ο Δημήτρης Κοσμόπουλος στην "Ολυμπιάδα Νόησης" του Λονδίνου

Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος σημείωσε μια μοναδική επιτυχία, αφού κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Νόησης που πραγμ...

Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος σημείωσε μια μοναδική επιτυχία, αφού κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Νόησης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Αυγούστου, στο Λονδίνο. Ο παίκτης της Patras Stratego Team αγωνίστηκε στην κατηγορία Stratego Duel και στην κατηγορία Stratego Classic, όπου έλαβε την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατηγορία Stratego Classic, ο Κοσμόπουλος έχασε οριακά τον τελευταίο του αγώνα και ενώ ισοβαθμούσε στην δεύτερη θέση μειονεκτούσε στην δεύτερη βαθμολόγηση. Αυτό τον οδήγησε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η ισοπαλία που είχε με τον Richard Ratcliffe, τον κορυφαίο Άγγλο παίκτη.
Συγκεντρωτικά ο Έλληνας παίκτης, στην πρώτη κατηγορία είχε 8 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στην δεύτερη είχε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.