HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολυμπιακός 4 αστέρων

Σε ένα από εκείνα τα βράδια που έχουν μια ξεχωριστή θέση στα βιβλία της Ιστορίας. Από τα βράδια που «γεννάνε» οπαδούς, ένας συγκλονιστικό...

Σε ένα από εκείνα τα βράδια που έχουν μια ξεχωριστή θέση στα βιβλία της Ιστορίας. Από τα βράδια που «γεννάνε» οπαδούς, ένας συγκλονιστικός Ολυμπιακός, με κατά διαστήματα επιβλητικό ποδόσφαιρο, επικράτησε της Κράσνονταρ με το εμφατικό 4-0 στο Γ. Καραϊσκάκης και έκανε τεράστιο βήμα για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Γκερέρο άνοιξε το δρόμο στο 31', για να ακολουθήσει ένα εκπληκτικό φινάλε με τους Ραντζέλοβιτς (78', 85'), Ποντένσε (89') να ολοκληρώνουν τον θρίαμβο
Οι συνθέσεις
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (86’ Καμαρά), Ποντένσε, Γ. Μασούρας (76’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.
Κράσνονταρ: (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά (25’ Όλσον), Βιλένα, Ναμλί (58’ Σουλεϊμάνοφ), Βάντερσον, Μπεργκ (69’ Ιγκνατίεφ)
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.