HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

32ο ΣΚΟΤΑΝΑΙΪΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων, σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι και είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το πρόγραμμ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων, σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι και είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του 32ου Συναπαντήματος 2019 του πιο γνωστού πολιτιστικού και ψυχαγωγικού θεσμού, ο οποίος είναι και φέτος εδώ, για να προσφέρει σ΄όλους σας ποιοτική ψυχαγωγία, ξεχωριστές βραδιές και ανάσες πολιτισμού.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019
Εορτή της Παναγίας.
Εκκλησιασμός με αρτοκλασία.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στο προαύλιο της εκκλησίας, θα γίνει διανομή του άρτου και θα προσφερθούν γλυκίσματα, αναψυκτικά και τσίπουρο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019
Στην πλατεία του χωριού και ώρα 19:00 μ.μ. οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν με παιχνίδια «ΑRENA SURVIVOR»
Στην συνέχεια και ώρα 21.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί προβολή DVD με τίτλο:
«ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ….ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»
Ο τόπος μας είναι δεμένος με τη γη και τη λαϊκή μας παράδοση. Κι έχουμε την τύχη να διαθέτει ανθρώπους που με ζήλο και με πάθος κρατούν το νήμα της παράδοσης που συνδέει το παρόν με το παρελθόν. Εμείς είμαστε, απλά ο κρίκος σ΄αυτή την αλυσίδα.
Για το λόγο αυτό, σας περιμένουμε να ζωντανέψουμε τα τραγούδια μας…..να τραγουδήσουμε….και να γλεντήσουμε.
Μετά το τέλος της προβολής, θα γευτούμε τα παραδοσιακά γλυκά και τις πίτες των ντόπιων κυριών και θα διανεμηθούν συμβολικά δώρα προς τιμήν τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019
Το βράδυ και ώρα 20:00μ.μ. θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία του χωριού για το 32ο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ και την κοινή συνεστίαση με όλους τους πατριώτες και φίλους του Συλλόγου μας.
Τη βραδιά θα πλαισιώσει ο συμπατριώτης μας κ.Γεώργιος Χ. Κούνας και το συγκρότημά του με παραδοσιακά – τοπικά τραγούδια, καθώς θα ακολουθήσουν και αρκετές εκπλήξεις.

Αγαπητά Μέλη,
Φέτος συμπληρώνονται 32 χρόνια από τη διεξαγωγή του πρώτου Συναπάντηματος στη Σκοτάνη και για το λόγο αυτό, η γιορτή για το 32ο Αυγουστιάτικο Συναπάντημα θα πρέπει να είναι ακόμη πιο λαμπρή, ακόμη πιο μεγάλη!!!
Σκοπός και στόχος, όλων μας είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε ζωή στο όμορφο χωριό μας αφήνοντας το σημάδι μας στην Καλαβρυτινή γη, ως ένα ξεχωριστό, αγέρωχο, περήφανο και μοναδικό κομμάτι της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας ευχαριστεί και με την δική σας παρουσία, στήριξη και συμμετοχή να συνεχίσουμε την δημιουργική μας πορεία και να ζήσουμε και φέτος, ένα ξεχωριστό πολιτιστικό καλοκαίρι στη Σκοτάνη!!!!
Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει τη διακριτική ευχέρεια για τυχόν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες.
Καλή Αντάμωση!!!!
Με φιλικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ Γ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡ. ΣΑΤΟΛΙΑΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΔΡΙΑΝΗ Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β. ΖΗΚΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΣΑΤΟΛΙΑΣ
ΜΕΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ Β. ΛΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΛΑΠΠΑΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ Α. ΜΟΥΓΓΟΛΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.