Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πιστοποιητικό Διάκρισης, για το 2019, από το Trip Advisor στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Απεστάλη, χθές, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, από το Trip Advisor, το πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2019, “χάρη στη σταθερή επίτε...

Απεστάλη, χθές, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, από το Trip Advisor, το πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2019, “χάρη στη σταθερή επίτευξη υψηλών βαθμολογιών (4,5 στα 5) από τους ταξιδιώτες”.
Η αναγνώριση και η διάκριση αυτή, κάνει την επιχείρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της (τα άλλα Χιονοδρομικά Κέντρα) και δίνει στους πελάτες, στους χιονοδρόμους και επισκέπτες, έναν, ακόμη, λόγο να την επιλέξουν.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, παραλαμβάνοντας, το πιστοποιητικό διάκρισης με την πολύ υψηλή βαθμολογία, δήλωσε : “Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, επιτυγχάνει, σταθερά, της υψηλότερες βαθμολογίες από τους ταξιδιώτες, τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες του, σε σχέση με τα άλλα Χιονοδρομικά Κέντρα της χώρας μας.
Η αναγνώριση  και η υψηλή αυτή διάκριση (4,5 στα 5) από το TripAdvisor, επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει, όλα αυτά τα χρόνια, στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο και τον αποτελεσματικό, αποδοτικό και φιλικό προς τους χρήστες του (Χιονοδρόμους και επισκέπτες) τρόπο λειτουργίας του.
Η υψηλή αυτή η διάκριση, αποτελεί ένα ακόμη δυνατό σημείο, ένα “εφόδιο” του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ήρθε λίγο πριν την έναρξη της νέας Χιονοδρομικής περιόδου, και συνιστά, έναν σημαντικό λόγο, στους επισκέπτες και τους Χιονοδρόμους να το επιλέξουν και πάλι εφέτος.
Εύχομαι η διάκριση και η πολύ υψηλή, αυτή,  βαθμολογία, να διατηρηθεί και στα επόμενα χρόνια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.