HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΩΤΗΛΑΣ από ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που εκφράζει τον κόσμο της υπαίθρου!

Στα ορεινά της Αχαΐας (Τριπόταμα, Σειρές, Δάφνη, Κλειτορία, Καλάβρυτα) βρέθηκε την Κυριακή ο Ιάσονας Φωτήλας , πραγματοποιώντας μπαράζ ...

Στα ορεινά της Αχαΐας (Τριπόταμα, Σειρές, Δάφνη, Κλειτορία, Καλάβρυτα) βρέθηκε την Κυριακή ο Ιάσονας Φωτήλας, πραγματοποιώντας μπαράζ επαφών με φορείς και πολίτες.
Ο κ. Φωτήλας εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ισχυρό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες του δήμου Καλαβρύτων στις πρόσφατες ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές, θα το εκπέμψει αυτή τη φορά και το σύνολο της Αχαΐας.
«Δεν είναι τυχαίο που τα Καλάβρυτα μετατράπηκαν στο πιο γαλάζιο κομμάτι του νομού μας. Οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών βίωσαν σε πρώτο πρόσωπο τι πάει να πει Ελλάδα δύο ταχυτήτων και εγκατάλειψη της υπαίθρου από τον ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε ο κ. Φωτήλας, τονίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που παραδοσιακά εκφράζει και εκπροσωπεί τον κόσμο της υπαίθρου και της αγροτικής παραγωγής, κάτι που είναι πολύ πιο επίκαιρο στις μέρες μας, καθώς μία από τις μεγάλες προτεραιότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η αναζωογόνηση της ελληνικής περιφέρειας και η μείωση των ανισοτήτων μεταξύ αστικών κέντρων και υπαίθρου. 
Επίσης, ο Υποψήφιος βουλευτής και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει ότι μόνο με αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιβάλλει την πλήρη εφαρμογή της μεταρρυθμιστικής ατζέντας του. «Θέλουμε λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, καλύτερο κράτος και μεγάλες ταχύτητες; Αν ναι, την Κυριακή ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε…» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.