HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική Ομάδα Σκεπαστού στο Αίγιο

Στα πλαίσια των “θεατρικών συναντήσεων 2019”, η θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη...

Στα πλαίσια των “θεατρικών συναντήσεων 2019”, η θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την (επίκαιρη λόγω εκλογών) κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου “Υπάρχει και φιλότιμο”. Οι θεατές στο ανοιχτό θέατρο “Γεώργιος Παππάς” χειροκρότησαν θερμά τον σκηνοθέτη Κώστα Κλάγκο, τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Η ταινία «Υπάρχει και Φιλότιμο» είναι μια κινηματογραφική διασκευή των Αλέκου Σακελάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου. Έργο μεγαλοφυές, εμβληματικό για τη σημασία της πολιτικής και τη σχέση της πολιτικής, με τη διαφάνεια ή τη μη διαφάνεια. Έργο σπαρακτικά επίκαιρο, καταγεγραμμένο στη συνείδησή μας, με χαρακτήρες άκρως ευανάγνωστους και καταστάσεις αναγνωρίσιμες με σκηνές ανθολογίας και με ατάκες πανέξυπνες και διαχρονικές.
Σκηνοθετική καθοδήγηση – μουσική επιμέλεια: Κώστας Κλάγκος
Κατασκευή σκηνικών: Νίκος Μιχαλόπουλος, ξυλεία Λ. Παπαθεοδώρου

Τα πρόσωπα (με τη σειρά που εμφανίστηκαν): Αντώνης Μιχαλόπουλος, Ρομπέρτα Ποπέσκου, Ανέτα Παπαδοπούλου, Γρηγόρης Τσουρουφλής, Ευτυχία Παπαναγιώτου, Μαρία Τσενέ, Δημήτρης Καλούτσης, Νίκος Τερζής, Γεωργία Γιαννακαρίου, Μαρία Κώστογλου, Δημήτρης Δημακόπουλος, Αλέξης Τερζής, Ανδρέας Καραμούζης, Ελένη Βουκελάτου.

Συντελεστές: Φωτισμός και ήχος: Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Στρουμπούκης
Επιμέλεια κοστουμιών – μακιγιάζ: Η Θεατρική Ομάδα
Επιμέλεια προγράμματος: Κώστας Κλάγκος, Ευτυχία Παπαναγιώτου, Νίκος Μιχαλόπουλος
Τεχνική Υποστήριξη: Ευαγγελία Ρεστέμη, Γεωργία Παλληκάρη, Λάμπης Δούβος, Νίκος Κατσικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.