Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων και η Κυβέρνηση  για τα Καλάβρυτα . Συριζα Καλαβρυτων Ο.Μ : Μάιος 2011 : • Αγώνας για το μή κλείσιμο ή υποβ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων και η Κυβέρνηση για τα Καλάβρυτα.
Συριζα Καλαβρυτων Ο.Μ :
Μάιος 2011 :
Αγώνας για το μή κλείσιμο ή υποβάθμιση του νοσοκομείου Καλαβρύτων και υπηρεσιών (εφορία Ι.Κ.Α κ.α.) . Μαζί με τους αγανακτισμένους πολίτες απέναντι στην κυβέρνηση Γ.Α.Π. και μετά στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Διαμαρτυρία στην 28 Οκτωβρίου ενάντια στον φασισμό.
Συγκέντρωση και αποστολή υλικού ,ρουχισμού, τροφίμων και φαρμάκων στην προσφυγική δομή Μυρσίνης. 
ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥΡΙΖΑ  
Επιστολή διαμαρτυρίας και συμμετοχή της Ο.Μ Καλαβρύτων στην κινητοποίηση για τις τιμές των διοδίων (διόδια Ελαιώνα)
Ανακοίνωση για την αναγκαιότητα υπαγωγής της περιοχής στην Β’ κλίμακα ορεινής ζώνης (πετρέλαιο θέρμανσης)
Ανακοινώσεις για την επαίσχυντη συμπεριφορά του Μητροπολίτου Αμβροσίου.
Διεκδίκηση και παρότρυνση για εξεύρεση χώρου φιλοξενίας και δημιουργίας   δομής φιλοξενίας των ασυνόδευτων , ανήλικων προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονταν κατ ανάγκη στην χώρα.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Υπαγωγή στην Β' ζώνη (ορεινές περιοχές- πετρέλαιο θέρμανσης)
Χαρακτηρισμός σαν δυσπρόσιτος (περιοχές του Δήμου Καλαβρύτων) που είχε ως συνέπεια την πλήρωση διδακτικού προσωπικού στα σχολεία της Κλειτορίας και άλλων περιοχών.
Δημιουργία συνεργασίας με την δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του Ε.Ε.Σ και αποστολή αθλητικού υλικού και υλικών χειροτεχνίας.
Εξασφάλιση 19,4 εκ.  ευρώ χρηματοδότησης για την υλοποίηση, αναβάθμιση, βελτίωση και εκσυγχρονισμού του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (έχει ήδη δημοπρατηθεί η πρώτη φάση).
Εξασφάλιση χρηματοδότησης 2,2 εκατομμυρίων ευρώ για δημοπράτηση του έργου Σκεπαστό-Κερπινή-Πλατανιώτισσα σε συνεργασία με τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
1,8 Εκατομμύρια ευρώ για την συντήρηση του οδικού άξονα Καλαβρύτων-Χιονοδρομικού Κέντρου.
4,3 εκατομμύρια ευρώ  εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε για το έργο "Σταθεροποίησης πρανών του οδικού άξονα Πούντας-Καλαβρύτων "
Ολοκλήρωση του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στην πόλη των Καλαβρύτων από το ΥΠ.ΕΣ. και την παράταση του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ .
Ολοκλήρωση των εργασιών στο πρώην Διοικητήριο Καλαβρύτων από το ΥΠ.ΕΣ.
Επιχορήγηση με το ποσό των 150.000 ευρώ για το κέντρο υγείας Κλειτορίας (εργασίες συντήρησης κτηρίου) από την 6ή ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.
Έγκριση σκοπιμότητας από την Γ.Γ.Α των δύο υποέργων (αποδυτήρια γηπέδου Σκεπαστού και γήπεδο ποδοσφαίρου Κλειτορίας) για 452.000 ευρώ.
Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και εξυγίανση των οικονομικών του νοσοκομείου Καλαβρύτων . (Ανανέωση μηχανημάτων και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, νέος οδοντιατρικός εξοπλισμός, ακτινολογικό).

Για αυτά και για όσα πρέπει και είναι έτοιμα να γίνουν η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ζητά από τους  συμπολίτες μας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τον Αλέξη Τσίπρα που στάθηκαν δίπλα στα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της ορεινής περιοχής και εργάστηκαν με πείσμα και αυταπάρνηση για την υλοποίηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.