HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιοδεία Παπανδρέου σε Καλάβρυτα, Κλειτορία, Δάφνη, Πάος, Τριπόταμα (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 30/6 το πρωί κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ, με  επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου επισκέφθηκε τα Τριπόταμα, την Πάο, την Κλειτορία και ...

Την Κυριακή 30/6 το πρωί κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ, με  επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου επισκέφθηκε τα Τριπόταμα, την Πάο, την Κλειτορία και τα Καλάβρυτα. Ο κ. Παπανδρέου, σθνοδευόμενος από υποψηφίου του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και αφουγκρατσεί τα προβλήματα της ορεινής Αχαΐας.
Στα Καλάβρυτα συνατήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και στην Κλειτορία με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοντογιάννη.
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται σε γνωστά μέρη με παλιούς και καλούς φίλους, αλλά και με νέους ανθρώπους που είναι και αυτοί μπροστά στον κοινό αγώνα, όχι μόνο για την Αχαΐα και τα Καλάβρυτα, αλλά και για την πατρίδα, για να σηκώσουμε τον ήλιο και να υπάρχει ανασυγκρότηση του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου που τόσα έχει προφέρει στην Ελλάδα.
Σχετικά με την υποψηφιότητά του στην Αχαΐα, τόνισε: "Εδώ στην Αχαΐα, έχουμε μία νέα ομάδα ανθρώπων μαζί με τους παλιούς συντρόφους και συντρόφισσες, οι οποίοι είναι αξιολογότατοι υποψήφιοι. Έχουμε σημαντικούς υποψηφίους και στην Αιγιάλεια, όπως έχουμε και μία ευρύτερη ομάδα στελεχών που δεν είναι μόνο για την προεκλογική περίοδο, αλλά και την μετεκλογική, όπου θα έχουμε παρουσία. Και εγώ θα έχω παρουσία. Παρόλο που οι κακές γλώσσες λένε διαφορετικά, εγώ δεν θα γίνω Υπουργός Εξωτερικών ή Πρωθυπουργός. Δεν προβλέπω να είμαστε στην κυβέρνηση το επόμενο χρονικό διάστημα, για να μπορούμε να χτίσουμε κάτι δημοκρατικό για να αισθάνεται ο κόσμος ότι εκπροσωπείται στην Βουλή"
Ο κ. Παπανδρέου τέλος, δεσμεύθηκε ότι θα είναι κοντά στους Καλαβρυτινούς όχι μόνο προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.