Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλεξοπούλου: Αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας η ασφάλεια του Έλληνα πολίτη

Επισκέψεις στις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Αχαΐας πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Ιουλίου η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέ...


Επισκέψεις στις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Αχαΐας πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Ιουλίου η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Πατρών, την 6η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος, το Α' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, την 6η ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις με τους αξιωματικούς και το προσωπικό των υπηρεσιών, στους οποίους ανέφερε, μεταξύ άλλων:
 «Η ασφάλεια του Έλληνα πολίτη είναι αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας, βασική πολιτική κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας, προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση και προϋπόθεση ελευθερίας για όλους μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για την άμεση αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών με μια σειρά μέτρων που στοχεύουν τόσο στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Σώματα Ασφαλείας, όσο και στην επίλυση ζητημάτων που χρονίζουν, μέσω σημαντικών νομοθετικών ρυθμίσεων που θα αποτελέσουν τομή για την ελληνική κοινωνία, στο επίπεδο που απολαμβάνουν οι πολίτες στα σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη.
Στη Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζουμε τη  διαχρονική προσφορά των Σωμάτων Ασφαλείας προς την πατρίδα και την κοινωνία, προσφοράς που είναι θεμελιωμένη στον μόχθο, την προσπάθεια και σε πολλές περιπτώσεις τις θυσίες των ανδρών και των γυναικών που διακινδυνεύουν ακόμη και τη ζωή τους για να επιτελέσουν το καθήκον τους», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.